De voordelen van massage

Massage Zeeland

Door bindweefsel te masseren kan het beter functioneren, wat leidt tot meer kracht, een betere houding en een mooier uiterlijk. Veel mensen, zelfs diegenen zonder medische achtergrond, zijn tegenwoordig in staat de heilzame effecten van massage te herkennen, vooral als het gaat om bindweefsel. Er zijn zowel medicinale als niet-medische therapeutische toepassingen van massage. Medicinaal gebruik is bijvoorbeeld de behandeling van verschillende kwalen van borst en nek, kiespijn, constipatie, hoesten, verkoudheid en griep, kiespijn, misselijkheid, reuma, wonden, stress, roken, ischias, urineproblemen, vermoeidheid en nog veel meer. Niet-meditatieve toepassingen zijn bijvoorbeeld een diepe weefselmassage om pijn te verlichten, een Zweedse massage om stress te verlichten, een reflexologiemassage voor een beter immuunsysteem en een handmassage om beter te slapen.

Redenen voor lichamelijke en spinale behoeften. Er zijn veel goede redenen voor massage. Een goede massage moet dus de lichaamsfunctie verbeteren en spierspanningen verlichten. Ook moet het de bloedsomloop en het ontgiftingsproces van het lichaam stimuleren. Chiropractische zorg is gebaseerd op het wetenschappelijke idee dat zenuwen en bloedvaten elektrische functies van het lichaam zijn. Chiropractische stimulatie helpt de werking van het zenuwstelsel en de bloedsomloop te verbeteren door de stress en de toxines die door de stress- en zenuwreacties van elk deel van het lichaam worden gegenereerd, weg te nemen. Het lichaam heeft altijd behoefte aan preventie en herstel van beroertes. Een goede verlammingsmassage bijvoorbeeld, kan patiënten met een beroerte helpen te herstellen. Verlamming is een verlies voor het lichaam. Het verhindert het lichaam goed te functioneren en veroorzaakt ongeplande en ongewenste activiteiten in tijden van immobilisatie. Massage is niet alleen nuttig voor het voorkomen en behandelen van pijnen, maar ook voor de regeneratie van weefsel en helpt bij het losmaken van zenuw- en bindweefselmoeheid. Het zet het lichaam ook in de juiste richting, verbetert de bloedsomloop en de zuurstofvoorziening van het lichaam en kan spierspanning en pijn verlichten.

Een getrainde en ervaren masseuse is in staat om plaatsen te bereiken die massage niet bereikt en druk uit te oefenen om effectief een verjongende massage-ervaring te bewerkstelligen. De masseuse kan de spieren bewerken op manieren waar massage niet toe in staat is. Enkele belangrijke voordelen van massage. Massage spoelt gifstoffen uit het lichaam en helpt het lichaam te reinigen en te verstevigen. Massage druk helpt ook bij het verbeteren van de circulatie van het bloed. Bepaalde drukpunten worden aangeduid als triggerpoints waar massage druk op uitoefent. Het drukpunt aan de duimzijde van de pols is bijvoorbeeld het “gelukspunt”. Aanraking van dat punt brengt een gevoel van gloeiende, gelukzalige opluchting teweeg. Aanraking verlicht pijnen en verhoogt de ontspanning van spierkrampen. Het versnelt ook de wondgenezing. Bij het masseren van de voeten en enkels helpt het gevoel van zwaartekracht bij het verlichten van lage rugpijn.

Het vermogen om contact te maken met het stervensproces is een ander geschenk van massage. De toepassing van druk verhoogt de toevoer van zuurstof en voeding naar stervend weefsel. Dit kan worden bereikt door massage, zelfs in de moeilijkste terminale omstandigheden. Bijvoorbeeld, in kankercellen treedt zuurstofgebrek op. Het op de juiste manier masseren van deze stervende cellen brengt een gevoel van comfort en welzijn teweeg dat de patiënt helpt op zijn weg naar overleving. Massage redt levens. Het kan zelfs uw leven redden. Beschreven als de ultieme therapie, brengt het verlichting, bevordert het ontspanning, verjongt en brengt het lichaam terug naar zijn natuurlijke gezondheid. Nu is de tijd om deze verbazingwekkende bron van welzijn te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.