De waarheid over schoonheid

Kapper Den Bosch

Het is de menselijke natuur dat iedereen er goed uit wil zien bij de kapper, het is de menselijke natuur dat iedereen een schoonheid wil bezitten die niemand anders kan bezitten. Je verliest je haar terwijl je oud wordt en de schoonheid uit de aarde zuigt. Je bent je hiervan bewust maar je stopt niet en voelt het verval van je haar.Ieder mens in de wereld is verdrietig of bestaat uit verdrietige momenten. Er zijn momenten dat je voelt dat de wereld op zijn kop staat,ighterscream werkt aan de verkeerde bijwerkingen, maar momenten van duisternis, het verhaal van je leven.

Heb je ooit nagedacht over het leven dat je zou hebben, als de juiste lijnen je vrij konden houden van de pijn van het bestaan? Als de rechterhand de vraag zou kunnen beantwoorden, “welke bijwerkingen?” Je rechterhand, in de vorm van een mooie vrouw, houdt de waarheid vast. Kennis is de enige macht die je hebt. Theologie. Theologie in de ware zin, is de wetenschap die de genade mogelijk maakt. Theologie zegt u dat u een mooi mens bent. In tegenstelling tot een gewone geest, slaat theologie de kennis op die je binnenkrijgt en de kennis die je opneemt uit de omgeving. Theologie is datgene wat je doet beseffen dat de wereld mooi is, wanneer de geest de schoonheid om zich heen op wonderbaarlijke wijze vergist.

Als je er even bij stilstaat, voel je het verlies van die dingen die de wereld van je heeft afgenomen. Het verlies is plotseling, maar je verwelkomt het met open armen. Voel het verlies en vind de schoonheid om je heen. Leef de waarheid dat het leven een trein heeft en de waarheid is dat alle schoonheid echte schoonheid is. De waarheid is dat al het leven heilig is. De oude Clintonsson van Hughes, vertelde dat hij van zijn moeder hield. Toen ze hem de reden vroeg, zei hij dat hij hield van de manier waarop ze hem liet voelen. Hij hield niet van het feit dat ze hem op de wang kuste toen ze op het vliegveld aankwamen, of hoe ze haar hoofd vasthield toen ze thuiskwamen. Hij hield van zijn leven, maar zijn moeder hield nog meer van hem om die eenvoudige redenen. Hij wordt verliefd op de vrouw die niet zijn moeder is.

Aristoteles, de Griekse polytheïst en , wist dat schoonheid een onderwerp van grote belangstelling was en hij zocht de schoonheid van de goddelijke beschouwende natuur te ontlenen. Hij wilde het hoogste goed kennen en hij zag in de schoonheid een schepsel dat eenvoudig antwoord gaf op een vraag van een jongeling. Ze was mooi, zei hij. Omdat ze wist wat haar te wachten stond en omdat ze mooi was, leefde ze op een manier die haar verlangen toonde om de waarheid te kennen. In zekere zin was ze wijs. Ik weet niet of u ooit zo iemand heeft ontmoet.

Schoonheid zoals wij die waarnemen is slechts huiddiep. Maar we zijn er zeker van dat de andere kwaliteiten van de mooie persoon net zo belangrijk zijn. Wanneer wij zulke mensen ontmoeten, vinden wij schoonheid bijna onmiddellijk. Het is niet zozeer dat zij er mooi uitzien, maar veeleer lijkt hun persoonlijkheid te behoren tot een orde van de natuur. Wanneer wij beseffen dat deze andere persoon mooi is, voelen wij op de een of andere manier dat hij of zij een goed hart heeft en begrijpt wat wij van hem of haar verwachten. We voelen dat ze een vriend zijn.

Het is niet zo gemakkelijk voor een mooi persoon om een totaal bezetene te zijn. De ziel van een mooi persoon is nog onvolledig, het is iets voorbij het uiterlijk. Het werkelijk mooie uiterlijk bovenop een anders lelijk persoon is als een bijzaak. Zoveel mensen zijn zo gevangen in de aard van mooi zijn dat ze het lelijke in andere mensen niet kunnen zien. De echt mooie persoon ziet de ander, en hecht meer belang aan hem of haar. Iets aan de ander maakt hem of haar belangrijk. Dus de echt mooie persoon zal de kleine dingen niet opmerken. Ze zullen zelfs de kleine complimentjes niet opmerken. Ze zijn zo op zichzelf gefocust dat ze zelfs nooit een zin over iemand anders uitspreken.

aniteit is een mooi iets. Als iemand iets doet wat in geen enkel opzicht gepast is, krijgt hij vaak de schuld van anderen. Maar het is triest te weten dat er valse normen van schoonheid zijn. We kunnen zeggen dat schoonheid in het oog van de toeschouwer is

Lees meer:
Kapsalon Den Bosch
Stoelverhuur kapper 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.