Haarextensies

Haarextensies toepassen - SIS HAIR

urnhair tresses, maagdelijke krullen, lace front wigs, hair extensions, enz. zijn allemaal soorten hairextensions waar de doden zeker naar uit zullen kijken. Zij zullen ze zeker willen aanraken en ruiken. In feite gaat het concept terug tot lang vervlogen tijden. De jeugd van die tijd verwijderde vaak hun lichaamshaar met zwepen en ging op tafels liggen om de rijken en beroemden te benijden.

Tone and Threads – Het gebruik van draden voor draden om gevoelens van liefde over te brengen, meestal voor vrouwen. De strengen haar zijn meestal lang en gedraaid.

Maagdelijke krullen-Krullen die niet chemisch behandeld zijn. Soms worden de maagdelijke krullen gebruikt als basis voor de nieuwe krullen.

Lace front wigs – Dit zijn pruiken die bovenop het hoofd worden bevestigd met een stuk materiaal zodat het lijkt alsof het haar uit de hoofdhuid groeit.

Hairextensions – Dit is eigenlijk een manier van weven van bestaande individuele haren om een lange en vloeiende look te creëren.

HairPayload-Wanneer u een haarverlenging krijgt, zal de kapper een deel van de verlenging verwijderen en in een van uw natuurlijke draden plaatsen. De kapper voert dit stuk haar vervolgens door de eyeline platen naar de juiste plaats.

Clip in Extensions-De clips zijn afknipbaar en worden op uw hoofd bevestigd met behulp van drie kleine secties haar. De eyeline platen zijn clipper bladen die in staat zijn om de clips te knippen. De methode is zo eenvoudig als het klinkt. Zodra de eyeline platen zijn bevestigd, wordt de clip op zijn plaats in het haar geclipt om natuurlijk te lijken.

Zodra u een aantal door middel van haarextensies hebt aangeschaft, is het gemakkelijk om ze te gebruiken. Gebruik gewoon clip ins om uw eigen kapsel te maken. U kunt in feite noemen ze salon bezuinigingen zonder de salon. Je klemt de hairextensions gewoon aan de achterkant van je hoofd in een opwaartse richting, zodat het natuurlijk groeit. Er zijn verschillende lengtes die u kunt clip extensies. U kunt ze hebben variërend van korte lengte tot middellange lengte, of u kunt ze hebben met verschillende dikte of zelfs textuur.

Zodra u een paar op hebt, kunt u een snelle epileren doen. Nee, we willen niet suggereren dat je je eigen wenkbrauwen moet scheren! Je moet nog steeds je wenkbrauwen in vorm brengen volgens je persoonlijke stijl. Je kunt dit zelf doen of je kunt naar een professional gaan die het voor je kan doen. Meestal zijn de haartjes die het dichtst bij de oren zitten de leidraad voor de wenkbrauw. Daarom wordt de pincet dicht bij de oren geplaatst om een goede vorm van de wenkbrauwen te krijgen. Epileer niet te dun want dat kan je wenkbrauwen er ongevormd uit laten zien. Meng de kleur van de hairextensions met je natuurlijke haarkleur. Het is over het algemeen beter om de grijstinten die je mooi vindt te mengen, in plaats van te licht of te donker te gaan. Je kunt een pincet gebruiken om de haartjes te epileren, maar je kunt ook borstels of rollers gebruiken voor die perfect verzorgde look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.