Hair Salon Hair Treatment

kapper past een haarmasker toe op de vrouw in de schoonheidssalon. botox en keratine haar rechttrekken procedure - keratine stockfoto's en -beelden

Keratinebehandelingen voor je haar klinken misschien grappig, maar ze zijn voor je haar en ze zijn veilig. Ze zullen je haar sterker, dikker en langer maken, maar de effecten zijn niet permanent. Keratinebehandelingen duren 3 tot 6 maanden. Meestal kan deze tijdsduur worden gekocht bij uw salon en het is erg belangrijk om naar een salon te gaan voor de beste resultaten. Probeer niet een beetje te sparen en mis soms een menstruatie. De kosten in de loop van de tijd worden bepaald door het aantal sessies dat nodig is en hoeveel de kosten zijn. Keratinebehandelingen kunnen slechts $ 25 kosten.

De meeste haarbehandelingen met keratine bevatten formaldehyde, wat een gevaarlijke chemische stof is, dus zorg ervoor dat je je kapper vraagt ​​of hij formaldehyde gebruikt voordat je met een behandeling begint, en hij kan je uitleggen of je daarvoor allergisch bent. Keratine zelf is veilig, niet-toxisch en niet-sensibiliserend, maar dat betekent niet dat andere chemicaliën die bij de behandeling worden gebruikt, je haar niet beschadigen of je lelijk maken.

Zorg ervoor dat stylist en salon een bed van goede kwaliteit gebruiken, niet alleen voor uw haar, maar ook voor uw klanten. Last but not least, kies een salon bij jou in de buurt. Het hebben van een goede salon is goed, want je krijgt een goede klantenservice en een leuke afwisseling van omgeving. Als je je in een situatie bevindt waarin je geen andere keuze hebt dan naar een salon te gaan, zorg er dan voor dat de stylist die je hebt gekozen iemand is die je kent en vertrouwt.

Ga niet altijd voor de gemakkelijkere optie om je haar te laten doen. Als u nog nooit een keratinebehandeling heeft gehad, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat de term "droge behandeling" is. Tijdens deze behandelingen; het is inderdaad mogelijk om je haar glad en glanzend te maken zonder water en andere agressieve ingrediënten te gebruiken. Er zijn verschillende merken droog haar die de krullen van je haar uitwrijven en steil maken, zonder de pluizende en schadelijke effecten van een stijltang. Er zijn enkele merken die je alleen op nat haar kunt gebruiken, maar die desondanks prima werken op droog haar.

Nadat je de juiste salon en stylist hebt gevonden voor je keratine haarbehandeling, ga je gang en maak je een afspraak. U zult zeker een salon verlaten die het nodige geld en tijd voor u zal besteden. Onthoud dat dit niet alledaags is en dat er dagen zullen zijn dat je dit soort dingen moet doen. De meeste salons en stylisten verwachten dat je elke drie weken terugkomt om je geld opgebruikt te houden.

Normaal gesproken duurt de behandeling van uw haar een uur of twee, afhankelijk van de kenmerken van uw haar en de vaardigheden van de kapper. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, wees dan voorzichtig, want het kan een overweldigende procedure zijn; daarom moet je met iemand gaan die weet wat ze doen. De meeste professionals hebben een formele opleiding in het veld gevolgd en weten daarom wat ze doen, het is dan ook geen verrassing dat zij uw keratinehaarbehandeling in topvorm kunnen voltooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.