Hoe kom je in de spa

Stap in de groef: de beste medicijnkopers zijn in de groef

Ik vind het heerlijk om vrouwen terug te zien komen in mijn salon voor een volledige pedicure na een lange dag op het werk. Ik vertel ze over alle geweldige therapieën die ze in mijn stoel kunnen doen. Zelfs mensen die helemaal geen pedicure krijgen, komen vaak bij mij terug voor andere therapieën die ze thuis niet kunnen doen. Het lijkt alsof iedereen een spa-ervaring wil en medische therapie is iets dat ze in een spa veel goedkoper kunnen krijgen dan in een dokterspraktijk of ziekenhuis.

Iedereen heeft het tegenwoordig zo druk dat wanneer een vrouw mag zitten voor een manicure, ze het meestal zo druk heeft dat ze niet eens tijd heeft om te gaan zitten wachten tot het klaar is. Het is niet erg leuk om van de dokterspraktijk naar de spa te gaan voor een pedicure of een andere schoonheidsbehandeling. Als je nog nooit een spa-sessie hebt gehad terwijl je opgroeide, staat je een traktatie te wachten als je een medische massage krijgt. De service is erg rustgevend en rustgevend. Meestal is de langzaamste massage het meest ontspannend omdat het bloed gaat stromen en je spieren beginnen te ontspannen. Het is als een spa zonder de massages.

Wanneer u voor een massage in een spa gaat zitten, krijgt u meestal de keuze uit een noten- of een plantaire massage. Welke je ook kiest, je zult er waarschijnlijk meer van genieten. Veel massagetherapeuten gebruiken druk of knopen bij het geven van de massage. Sommigen gebruiken andere oliën zoals sanidine of salie. Het is aan jou om te bepalen welk type massage je wilt. De gebruikte oliën zijn niet alleen een smering, maar ze helpen ook de zenuwen en spieren te stimuleren, wat het algehele welzijn van de spieren en de geest zal helpen verbeteren.

Er zijn ook verschillende soorten spa-massages. Een Zweedse massage is een volledige lichaamsmassage. Het doel is om gifstoffen kwijt te raken en de spieren op te warmen. Je kunt hier kiezen uit verschillende technieken. Een hot stone-massage, deep tissue massage, reflexologie, zeewier of triggerpoint-therapie zijn enkele van de meest populaire. Sommige spa's stellen zelfs een heel pakket voor je samen zodat je kunt genieten van een aantal behandelingen.

Als u wat tijd in een spa gaat doorbrengen voor een speciale behandeling, laat de professionals dat dan voor u doen. Het is een beetje duur, maar je kunt een geweldige ervaring opdoen en je heel speciaal voelen. U kunt stralender dan ooit vertrekken.

Plaats uw afspraak vroeg met uw geplande tijd. Als u zin ​​heeft in een spa-dag, kunt u bellen en uw afspraak maken. Geef dit zeker door aan de receptioniste als je andere plannen hebt, maar wacht niet tot het einde. Als u tijdens uw afspraak op kantoor bent, is dit waarschijnlijk de enige keer dat u de technicus te zien krijgt. Zorg er daarom voor dat u vragen heeft aan de receptioniste over of u andere klanten zult zien, hoeveel het gaat kosten en eventuele andere informatie die u nodig heeft.

Kom minstens een paar dagen voor uw afspraak langs bij de spa. Als je naar je afspraak gaat en je bent niet tevreden met hoe je voeten eruit zien, zeg dan iets zodra je je vingernagels weer op de werkplek hebt. De receptioniste kan de technicus ertoe brengen uw schoenen te verwisselen of uit te doen en ze voor u schoon te maken.

Kom vroeg op je afspraak. Door vroeg te zijn, kunt u ontspannen en kan de technicus ook meteen uw voeten zien. Als je weet dat je gaat rondlopen, zelfs als je een comfortabele stoel hebt, is het beter om op tijd op je afspraak te komen.

Als je elke dag voor veel voeten naar een salon gaat, overweeg dan om elke dag een pedicure en een massage te laten doen. Dit vermindert de tijd die u aan elk van hen besteedt, en de kosten. Je voeten zullen je er echter dankbaar voor zijn als je eenmaal klaar bent met ze allemaal.

Probeer het schema van uw therapeut aan te passen, zodat u een inloopbad kunt voltooien. Vanwege de tijd die het kost, wil je misschien je tijdvoorkeur aanpassen naar één dag per week. Neem altijd contact op met de salon voordat je een afspraak inplant voor een massage, pedicure of een volledige voet/soulfromise behandeling. Meestal is massage goedkoper dan een volledige lichaamsbehandeling, ook al is het een eenmalige behandeling. Vanwege de tijd die het kost, wilt u wellicht uw eendagstarief aanpassen aan de behandeling.<|einde van de door u gekozen behandeling. Als u op zoek bent naar een langduriger effect, kunt u meerdere sessies plannen. Voor sommige producten kan een aantal herhalingsbezoeken nodig zijn om het gewenste effect te bereiken.

Vermijd de zon tussen het verwachte aantal behandelingen. Dit kan enige vorm van bescherming op uw huid vereisen om uw huid extra bescherming te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.