Hoe maak je een jeugd coach?

Kindercoach praktijk

Een jeugdcoach moet iemand zijn met een zorgzame houding. Hij moet een cheerleader zijn en een aanmoediger, om elke jongere door de middelbare school en de universiteit te zien en wie ze zijn een beetje van wat er gaat gebeuren. Hij moet een interessant persoon zijn met nieuwe ideeën om dingen te laten gebeuren en een levendige verbeelding.

Een kindercoach moet een persoon zijn die erg vrij is. Hij moet niet verstrikt raken in de dagelijkse routine van werk, thuis en kinderen om te zijn waar hij is en daar een lange tijd te blijven. Wees een persoon die een andere manier van werken heeft met elke persoon, en elke situatie. Een jongeren- of early college-carrière coach moet een persoon zijn die geduld heeft. Hij verwacht geen perfectie en jij moet niet veel van jezelf verwachten. Hij moet een persoon zijn die kan toegeven als je niet de baan krijgt die je wenst of de dienst die je nodig hebt. Wees een persoon met totaal geduld om te helpen de jongere weer op de rails te krijgen. Een jongerencoach moet ook creatief zijn. Hij moet creatief zijn in het opzetten van structuren en systemen voor de jongere. Het kan iets simpels zijn als het instellen van een familiedag zoals Kerstmis, Thanks giving en Halloween. Het kan zijn dat je van tevoren een briefje stuurt waarin staat wanneer er dingen zijn die hen het gevoel geven dat ze familie zijn. Het zou een verschuiving kunnen zijn van vingerverven of een papieren knutselwerkje maken. Het zou door een buurt kunnen rijden en vragen stellen aan de buren.

Iets anders dat creatief zou zijn is het gebruik van vliegers of gratis Times of Google Earth of W volgers sites om te zien wat scholen, parken, recreatie en warenhuizen, directeuren en familie dag hebben en meld je aan op hen en vertel hen dat je gaat om daar te zijn en je moet er meteen na de school sluit die dag. Een jongerencoach moet creatief zijn in het opzetten van Victory Stations waar jongeren leren hoe ze zich kunnen ontspannen en zelfvertrouwen kunnen opbouwen en waarom en hoe de jongeren zelfvertrouwen moeten opbouwen en hulp moeten aanbieden.

Een jeugdcoach moet creatief zijn in ethiek. Een ethisch geladen directeur moet zijn of haar werk goed en ethisch doen. Een directeur die ethisch fout zit, moet snel en bereid zijn het probleem aan te pakken en zijn verantwoordelijkheid te nemen. Een jongerencoach moet creatief zijn in het overbruggen van de kloof tussen jongeren en volwassenen. Hij moet een persoon zijn die gerespecteerd wordt door de jongeren en hun ouders en alle anderen die erbij betrokken zijn. Een jongerencoach moet een persoon zijn die met uitdagingen kan praten en omgaan, en het ervaringsniveau en de bekwaamheid van de jongeren begrijpt.

Een jongerencoach moet een persoon zijn die gevoelig en ontvankelijk is en creativiteit en creativiteit bij de jongeren aanmoedigt. Bovendien moet hij de jongeren prijzen en vervolgens met hen werken om hen te kneden tot de bekwame leiders die zij in potentie kunnen zijn. Onze maatschappij en geloofwaardige, gerenommeerde bronnen van leiderschap, zoals het U.S. leger en de U.S.ova zouden zulke bronnen van leiderschap voor de jongeren zijn. Zij hebben zo veel ervaring en zo veel goed presterende studenten. Zij zouden meer met de jongeren moeten kunnen delen, vooral als er meer opleiding moet komen. Het U.S. leger en U.S. VOcast College? Onze jongeren moeten zichzelf zien als een verlengstuk van dit geweldige land en zichzelf niet zien als een vreemdeling hier die toevallig de natuurlijke cyclus van geboorte en dood doorkomt.

Lees meer

Kindercoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.