Hoe voeg je een beetje toe aan je haar?

Haar vlechten met nep haar

Wil je wat kleurrijke barrières toevoegen met je speciale stijl? Wil je een beetje funk, kleur, her denk een beetje de manier waarop je je haar elke dag doet. Wil je een beetje fun toevoegen? Je bent in staat om je haar anders te doen met behulp van uw speciale vlechten. Wil je je haar nog een tijdje gevlochten houden? Je bent in staat om dit te doen! Je bent in staat om je haar te blijven doen zo lang als je wilt met je speciale vlechten.

Een van de sleutels tot het succes van het vlechten van je haar is het krijgen van de juiste pasvorm. Het kan zijn dat je het een paar keer moet proberen om het goed te krijgen. Als je het de eerste keer niet voor elkaar krijgt, is er nog hoop voor de tweede keer. De onderdelen die u nodig heeft om de juiste pasvorm te krijgen zijn: Als je eenmaal de spullen hebt die je nodig hebt, is het tijd om je haar te laten vlechten. Het hangt allemaal af van de lengte van je haar, dus wees flexibel. Als je kort haar hebt, wil je misschien dichter bij je hoofd vlechten, terwijl als je lang haar hebt, je misschien een beetje lager wilt vlechten. Bedek je hoofd met het item dat je gevlochten hebt. Nicky theatively heeft ons een geweldige techniek geleerd als het gaat om het bedekken van je hoofd voor de vlecht. Je moet je haar losjes naar achteren trekken, maar nog steeds die mooie lokken bedekken. inse het haar dat je gevlochten hebt met een beetje water. Zodra het haar goed schoon is, kun je verder gaan met het naaien van de vlecht. Leer vlechten in kleur. Een paar dingen om in gedachten te houden als je haar vlecht:

De babyvlecht is nog steeds de bovenkant van het hoofd, dus om te voorkomen dat er kammen in het haar komen, moet je ervoor zorgen dat je alleen zo dicht bij het haar trekt als nodig is. Je kunt dit doen met je vingers of met een haakje. Houd er wel rekening mee dat er wat haren in de weg zullen zitten. Denk eraan dat u dit werk nog zo nu en dan zult moeten doen! De truc om de look af te maken is om er accessoires met juwelen, kralen of bloemen aan toe te voegen. Het hoeven niet altijd bloemen te zijn. U kunt ook versieringen vinden zoals knopen, matten, kleurrijke garens, enz. eenvoudigere, rechtere vlechtstijl Dit is een stijl die wordt bereikt door kleinere secties haar te nemen en die om elkaar heen te wikkelen. Als u het voor langere tijd doet, kunt u een snellere methode gebruiken, zoals I-Tip. Begin met het achterste deel van het haar. bind ze samen met bobby pins of een stijl die lijkt op een Franse twist. Nadat je een klein deel van het haar hebt, verdeel je het naar de zijkant. Je hebt nu de keuze tussen een vlecht over de hele lengte, een kleine-meisjes vlecht of een gewone vlechtstijl.

Dit is een gewone vlecht die van boven naar achteren wordt gevormd. Je begint met zijdelingse delen en dan werk je weg om een klassieke vlecht stijl te doen. Glitter vlecht. Gebruik een vlecht in plaats van een vlechtdeel. Neem een sectie haar van bovenaf op en werk die helemaal naar beneden (maar niet helemaal naar beneden!). neem een andere sectie haar van onderaf op en vlecht die in elkaar. Je kunt nu naar elkaar toe werken of naar achteren, afhankelijk van hoe het eruit ziet. Bloemen vlecht. Deze vlecht is de klassieke look. Begin met je eigen haar zoals hierboven beschreven. Voeg dan een andere sectie van onderen toe, waarbij je een rechte lijn van onderen oppakt. Maak de vlecht verder zoals hierboven beschreven en eindig met een opgezette vlecht. U kunt juwelen, kralen of bloemen accessoires toevoegen aan de vlecht. Veel vrouwen laten hun vlechten in tact, maar ze er fris uit laten zien moet altijd een prioriteit zijn! Je kunt ze opfrissen met een beetje haarlak of gel. Door wat gel of haarlak achter de vlecht te spuiten, blijft hij “ruffled”. Als je de look eenmaal onder de knie hebt, kun je je “vrijgestelde” hoofd omtoveren tot de perfecte strandvlecht. Om de look op te frissen, kun je proberen een hoofdband of wat mooie krullen toe te voegen. Met een paar eenvoudige hulpmiddelen kun je je vlecht of vlecht ook laten opvallen! Ga er dus op uit en bezoek een paar salons en vraag je stylist om een sedu kapsel voor je te maken dat kindvriendelijk is!

 

Lees meer

Afro kapper

Extensions zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.