Kapsalon Zoetermeer

Hairdressing Salon, Barber Beauty Shop, Hairdresser

het afro-haar

Een bezoek aan he tKapsalon is meestal voldoende om een ​​afspraak te maken. Maar als je haast hebt met het krijgen van extensions of haarstukjes, dan is de schoonheidssalon de plek om naartoe te gaan.

Van Porgy en Derided tot Zulu, schoonheidssalons bieden een wild scala aan gedurfde stijlen, Pixie en roze hete stijlen op aanvraag. Laat je fantasie de vrije loop. Het verschil tussen een middellange dromer en een lange glam queen zit vaak in het haar.

In kwalitatieve termen is afrohaar erg kort. Het leeft meestal in een natuurlijke staat zonder chemicaliën, geen stylinghulpmiddelen en geen vergrendeling. Het is erg los en vrij. Afro-haar is een van de fijnste soorten Afro-Amerikaans haar. Het is meestal warm om aan te raken, om aan te raken is zelden wreed. Het behoudt de glycerine, die het zou moeten hebben. Het haar is dik en golvend, niet kroezend. Het is bijna grijs.

Niet meer dan drie procent krul. Een strakke, spiraalvormige krul is haalbaar met extensions van natuurlijk haar.

Heel kort – niet meer dan vijf centimeter. Het haar heeft een natuurlijke veerkracht. Zeer korte kapsels kunnen erg sexy zijn. Het kan de drager gek maken. Omdat het erg kort is, heeft het haar een zeer vrouwelijke uitstraling. Het kan zorgeloos zijn. Als je erop slaapt, blijft het gezond. Het is gemakkelijk om het naar bed te brengen. En het kan worden gestyled op een manier die een lust voor het oog is, maar een lust voor het hart is het doel. Het moet schitteren.

De meeste Afro-Amerikaanse kapsels, van kissingkels tot corn rows, zijn afhankelijk van de haartextuur en de vorm. Door het recht te föhnen, kan het lijken alsof je net uit een salon loopt. Het kan gemakkelijk heen en weer worden bewogen, of hoekdraaiingen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

En dus is het nu tijd om je kapsel te beoordelen. De categorieën zijn:

Klassiek

Het is het meest traditionele kapsel.

De snit is professioneel en weerspiegelt een klassieke benadering.

Het wordt elke dag gesneden, zo niet binnen een week.

Het is gemakkelijk te onderhouden.

Het is relaxed en vrij van wanorde.

Het wordt niet snel pluizig.

Er zijn geen haken en ogen.

Het is gemakkelijk droog te föhnen.

Het kan gemakkelijk worden gekruld met een stijltang.

Om de stijl te behouden, moet je regelmatig haarproducten aanbrengen die de krul definiëren.

Het staat iedereen het beste.

Het is een stijl die overal gedragen kan worden.

Het behoudt zijn stijl in de loop van de tijd.

Het complimenteert andere stijlen.

Het is redelijk goedkoop.

Het is vrij van chemicaliën.

Het verspilt minder tijd aan styling.

Het raakt niet beschadigd in de wind.

We zijn jaloers op degenen met lang en vrij golvend haar.

We willen deze prachtige modellen navolgen.

Dus we smeken je om je haar recht te krijgen, zodat jij en je mooie krullen net zo mooi zullen zijn als deze vloeiende lokken.

Dan nog een mythe voor jou.

De mythe zegt dat door het droog te knippen het sneller groeit. Dit is hatelijk waar. Kort haar zal niet snel en gezond groeien. Maar als het al droog is gesneden, zal het lang duren om te groeien. Dus laat je knippen dame.

Ik hou van jullie allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.