Top 10 Tips voor kraamzorg

Kraamzorg Barendrecht

Het doel van de praktijk is de zwangere vrouwen prospectief te helpen alle vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn om de fijnste baby’s ter wereld te brengen. Veel aanstaande moeders zeggen dat zij zich meer in controle voelen tijdens de laatste delen van de zwangerschap wanneer zij in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en te zorgen. Enkele van de andere voordelen in de kraamzorg zijn:

1. Zorgvuldige kraamzorg omvat prenatale zorg, de bevallingsfase, postnatale zorg en steun voor het postpartum.

2. Kraamzorg verstrekt de nodige informatie die u nodig hebt om de juiste kraamzorg te krijgen en de juiste beslissingen te nemen.

3. U wordt bijgestaan door de verloskundige die op de hoogte is van uw persoonlijke wensen in verband met uw zwangerschap. U kunt privacy en keuzevrijheid van uw kant verwachten bij uw kraamzorg.

4. Het hele proces is heel rustig en ontspannend omdat de kraamverzorgsters hier zo zorgzaam en begripvol zijn. We respecteren en eren je en helpen je om alle emotionele ups en downs die je doormaakt tijdens de zwangerschap te deblokkeren.

5. Het kraampersoneel is er na uw bevalling met alle benodigdheden en benodigdheden om de pasgeboren baby te kunnen verzorgen.

Als je kinderen hebt…

1. Je zult vervuld zijn van alle juiste emoties die je tijdens je zwangerschap hebt ervaren – Hoera!

2. Baby’s kunnen een zeer belangrijke rol spelen in het opvoeden van een nieuwe moeder en de band met haar kinderen.

3. Baby’s en nieuw moederschap zijn een unieke ervaring.

4. U zult de bijzondere ervaring hebben dat u helemaal alleen zwanger bent, de hele tijd, zwanger van uw baby en kind.

5. Wanneer u en de baby geboren zijn, zullen jullie allebei emotioneel zwaar zijn bij de gebeurtenis en het kan even duren voordat al uw emoties tot rust zijn gekomen.

Tips voor uw zwangerschap –

1. Maak een lijst voor een pap en een zwangerschapsdieet – er zijn er verschillende die door Mum’s groep worden aanbevolen.

2. Misschien wilt u een poosje vrij nemen en gewoon wat meer ontspannen zijn.

3. Je menstruatie kan zich op elk moment herhalen – probeer ervoor te zorgen dat je weet wanneer je volgende menstruatie zich aandient voordat je ze mist en je niet te veel van streek bent.

4. De lessen over de bevalling moeten een aantal dingen omvatten, zoals: wat u kunt verwachten, wanneer u zich kunt verwachten en hoe u uzelf kunt helpen tijdens de bevalling.

5. U moet vóór de bevalling goed worden voorgelicht over: het krijgen van een baby is heel genezend en normaal en sommige vrouwen zijn er niet klaar voor

6. Het is ook raadzaam om basiskennis te hebben van eerste hulp en een zwangerschap hoe die toe te passen.

7. Spreek ten minste eenmaal met uw arts voordat u besluit in het ziekenhuis te worden opgenomen

8. Zoek een alternatieve manier om om te gaan met de enorme spanning die je hebt over de zwangerschap/bevalling en abortus.

9. Vraag of er iets is waarmee u tijdens de zwangerschap te maken krijgt (voorbehoedsmiddelen zijn er één van) en u zou ze kunnen gebruiken en een pauze kunnen inlassen of de geboortebeperking naar believen gebruiken en het gemakkelijk doen.

10. Vergeet niet dat je, ook al sta je op het punt te bevallen, nog steeds dezelfde persoon bent – heb vanaf nu een gezonde en gelukkige zwangerschap.

11. Vergeet niet dat u er de eerste dag na de geboorte van de baby nog een beetje anders uitziet en u ook anders voelt.

12. Uw eerste stap na de bevalling is het geven van borstvoeding en binnen een paar dagen bent u weer zoals u was voordat u zwanger werd.

Ik weet dat je angsten en de dingen die je overkomen 29 toenemen. Er zijn een heleboel verrassingen en gevoelens die je moet doorstaan en verrassend veel daarvan en voor sommigen is elke morgen wakker worden met een vreselijke hoofdpijn een van de beste. Veel geluk en door deze moeilijke tijd heen, onthoud dat er totale steun in deze wereld is die gelukkig is en je bijstaat bij elke stap die je zet. Maar als je je nieuwe welzijn krijgt, onthoud dan – je hebt een nieuwe vriend waar je naar toe kunt gaan en mee kunt praten en je ervaringen kunt delen en de vreugden en de gruwelijke momenten van zwangerschap en geboorte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.