Wat is Nagelverlenging?

Nagelstudio Roosendaal

Wat is nagelverlenging?

Nagelverlengingen zijn kunstnagels die op de echte nagels worden gelijmd en worden beschouwd als goede vervangers als nagels zijn afgebroken of verloren gegaan. De kunstnagels zijn meestal van zeer hoge kwaliteit en ze zien er zeer natuurlijk uit. Sommige bedrijven bevestigen ze met de hand en andere doen het machinaal.

Hoe kan ik ze verwijderen?

Een schedepiercing is een goed alternatief, zolang het maar door een professional wordt gedaan. Als het machinaal wordt gedaan, zal de nagel zeer pijnlijk worden. Sheath piercing is een term voor kunstnagels die handgemaakt zijn en dezelfde randen hebben als echte nagels. De schede is de bekleding en het eponychium is de vingertop.

Kan ik zien of je kunstnagels hebt?

Kunstnagels zijn er in vele soorten en kwaliteiten. Enkele voorbeelden zijn: –

o Acrylverf die een tint dikker en/of donkerder is dan de oorspronkelijke kleur en die van een betere kwaliteit is.

Gelnagels die helder en glanzend zijn aan de nagelriemen.

o Acrylverf die origineel is wanneer hij wordt aangebracht, maar door oxidatie (zonlicht) donkerder van kleur wordt.

o Gelnagels die alleen bewegen wanneer ze door wrijving worden verwijderd.

o Acrylverf die slechts in één richting vloeit en de groei niet bevordert.

Wat is een nagel tip?

Een nageltip is het puntige gedeelte van de kunstnagel dat in de lengte van de nagel uitsteekt. De tip is gemaakt van hetzelfde materiaal als de vingertop, keratine of acryl. De keratine in een nageltip is sterker en duurzamer dan de acryl die in de meeste kunstnagels wordt gebruikt en het is mogelijk om het aan te brengen zonder schade aan uw eigen nagels. De tip wordt gemaakt van een ongepolijst, ongeverfd natuurlijk materiaal dat wordt vastgelijmd op een metalen of houten draagstructuur. Het metaal of hout kan bestaan uit aluminium, goud, lood of andere soortgelijke materialen die zwaar en sterk zijn, zodat ze geleidend en hard zijn. Nadat het keratinepolymeer is uitgehard, wordt het op de draagstructuur geplaatst en vervolgens worden de twee zijden van de punt gevormd en gepolijst om de gewenste gevormde punt te verkrijgen.

De tips kunnen van vele materialen worden gemaakt. De keuze van het materiaal hangt af van de voorkeur van de gebruiker. Sommige materialen zijn het fijnst voor acryl toepassingen. Andere worden gekozen voor duurzaamheid. Er zijn echter materialen waarvan is vastgesteld dat ze minder schadelijk zijn voor de natuurlijke nagel en een kortere houdbaarheid hebben. Het meest duurzame materiaal is het urethaan dat wordt aangetroffen in de keramische urethaan nageltips.

Het materiaal dat het duurzaamst is voor de gebruiker, is gebaseerd op ureum. Deze worden beter bevonden door de fabrikanten omdat het een betere binding heeft met de keratine en ook met het acrylmengsel. Waar kan een nagelstudio kunstnagels en kunstnagels op basis van ureum vinden? Kunstnagels op basis van ureum vindt u bij de meeste salons. Het probleem is echter dat er maar heel weinig winkels zijn die ze verkopen. Ook mogen de salons ze heel goedkoop verkopen omdat ze gewoon worden weggegeven. Dit maakt het nog moeilijker voor de salon om te beslissen welke ze moeten kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.