Wimperextensions Breda

Eye, Iris, Pupil, Vision, Eyeball, Eyelashes, View, See

Breda professionele laserontharing heeft mij een permanente oplossing gegeven voor ongewenste haren op mijn bikinilijn, benen en oksels. Voor de behandelingen moest ik vaak een lange broek dragen omdat ik me niet bewust was van de voor de hand liggende laserlittekens. Maar nu niet meer. Ik ben een van de weinige gelukkigen die geboren is met een volkomen normale huid.

Ik raad u ten zeerste aan om uw arts te raadplegen voordat u beslist over de behandeling voor het verwijderen van bikinilijn. Sommige artsen beweren dat het verwijderen van een bikinilaser thuis een fraude is, omdat een mens op geen enkele manier kan voorspellen hoe een kleurtje zich in de huid van een persoon zal ontwikkelen. Wimperextensions Breda

Ik was wanhopig op zoek naar een remedie voor donkere oksels, toen mijn vrienden me adviseerden om zonnebrandcrème op te smeren en mijn huid urenlang onder de zon te laten bakken. Maar na twee behandelingen realiseerde ik me dat zonnebaden me niets zou helpen. Ik was gewoon mijn tijd en energie aan het verspillen aan iets dat spoedig zou worden afgewassen.

De perfecte remedie voor mij was daarbuiten, me recht aanstarend in de spiegel.

Met de Biosilk-zijdebehandeling ging ik in slechts 30 dagen van ruïne naar fantastisch. Mijn donkere oksels en harige benen waren verdwenen. Mijn benen vallen nauwelijks meer op en mijn bikinilijn ziet er behoorlijk mat uit. Ik heb geen speciale shampoo of conditioner gebruikt, alleen water en wat handcrème voor als ik in mijn armen een dutje doe.

Het was niet altijd zo gemakkelijk. Er waren de gênante momenten waarop ik het huis uit glipte en me in de badkamer verstopte, terwijl het licht van het badkamerplafond ervoor zorgde dat mijn huid eruitzag als een lap quiltpapier. Maar het is beter om je huid voor te bereiden dan er niet voor te zorgen, toch?

Nadat ik mezelf had getrakteerd op de Silk Treatment, ging ik naar buiten en genoot van mijn wandeling in het bos. Mijn haar was terug. Binnen korte tijd kon ik lachen om de belachelijkheid van mijn situatie. Mijn ooit – $ 300 fijne haar was nu alleen maar meer waard. De complimenten hielden op en ik voelde me vrij.

De sensatie had niet beter kunnen zijn. Ik weet niet zeker of ik ooit zo'n totale en volledige troost van iets heb gevoeld. Ik ben vernederd door deze ervaring. Ik ben er zeker van dat als ik het geld en de tijd had gehad, ik mijn behandelingen zou zijn blijven doen. De vrijheid die ik heb gekregen dankzij mijn laserontharing in Orange County is de kleine geldelijke investering die ik heb gedaan zeker waard.

Ik sla nu het rommelige rommelige avondritueel van harsen en epileren over. Geen kachelvuren meer, geen spataderen meer. Mijn benen glanzen sexy en sexy en… het is gewoon makkelijker om mij te zijn nadat Iosures mijn haar terug heeft laten groeien.

De Silk Treatment wordt alleen aangeboden in een spa of kliniek. Het is het beste voor benen die vaak worden verwaarloosd of over het hoofd worden gezien. Het is ook geweldig voor het verlichten van de symptomen van dermatitis.

Sydney, Australië

De overlast van ingegroeide haren, vooral op de benen, is nogal triviaal, maar het ergste van het scheren van ingegroeide haren.

Ik heb net mijn Silk-behandeling gekocht na een lange tijd omdat ik de constante pijn zat was. Ten eerste probeerde ik de traditionele manier van scheren en het deed ontzettend pijn. Ik probeerde toen het harsen dat zo pijnlijk was dat ik dacht dat ik dunner zou zijn dan normaal. Als laatste heb ik de elektrolyse geprobeerd. Het werkte echt! Het vernietigde het haarzakje van binnen en als gevolg daarvan moest ik me na twee weken opnieuw scheren.

Ik dacht dat ik elektrolyse eens zou proberen na het scheren en het vernietigde het haar in de haarzakjes. Ik was zo opgelucht toen ik las dat de elektrische stroom die uit de haarzakjes zapt veilig is. Nadat ik het had geprobeerd, was ik geschokt dat de roodheid en pijn die ik voelde volledig verdwenen was. afgezien van een lichte irritatie.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik het niet alleen redde met elektrolyse. Ik wou dat ik het eerder had geprobeerd. Zoals het is, krijg ik nog steeds ongewenst haar en ik probeer een betere oplossing te vinden. Ik vroeg het een paar mensen en ik kreeg te horen dat mijn probleem veel leek op dat van veel vrouwen en jongens. En het is jammer dat ik zo'n saai leven leid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.